Visit Bø Norsjø Ferieland Norsjø Kabelpark

Piratcruise

Hele rutesesongen 16. juni - 11. august har vi skattejakt ombord for barna på M/S Telemarken. I perioden 8. - 26. Juli blir dette en utvidet aktivitet med en organisert skattejakt på land mellom Eidsfoss og Vrangfoss sluse.

Piratbukta møter kanalbåten

Norsjø Ferieland har hvert år en stor teaterforestilling med profesjonelle skuespillere som kalles Piratbukta. Det er forestillinger tre dager i uken i Juli på brygga til Norsjø Ferieland. Skuespillerne fra forestillingen stiller opp hver dag i fellesferien som pirater for passasjerene til M/S Telemarken. I Eidsfoss sluse møter de båten og tar med barna på land for en times skattejakt på strekningen mellom sluseanleggene (i overkant av 1 km spasertur). Ungene får pirathatter til odel og eie i tillegg til premie når de kommer ombord igjen på toppen av Vrangfoss sluse. 

Artig aktivitet for barnefamilier

Dersom du trodde Telemarkskanalen ikke er noe for barnefamilier, så tar du feil. Vår båttur tar ca. 3,5 time fra Akkerhaugen til Lunde. Der kan du ta buss tilbake til utgangspunktet som gjør at total turlengde er ca. 4,5 time. Da har du fått oppleve kremen av Telemarkskanalen, ungene har fått en piratopplevelse med synlig resultat og enda har dere mye igjen av dagen.

Bestill din tur her

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.