Christian, Jenny og Kerem klare for å ta i mot konfirmasjonsgjester

Sesongjobb på Norsjø Hotell

| 4 minutter lesetid

Er du glad i mennesker, liker du en travel og allsidig jobb – da bør du søke jobb hos oss!

Norsjø Hotell trenger flere nye ansatte for sesongen 2021

Vi trenger nye medarbeidere til nesten alle avdelinger, og håper du er den vi ser etter!

Nattevakt Norsjø Hotell
Våre nattevakter er våkne, og jobber hele natten. Du må ha fylt 21 år, og ikke være redd for å jobbe alene. Du har kontakt med gjester og er ansvarlig på hotellet når du er på jobb.

Oppgaver:
– Resepsjon
– Bar
– Kontoroppgaver
– Renhold
– Sjekkrunder på hotellet

Nattevaktene går i en fast rotering. Stillingen er ledig fra juni. Vi søker etter flere nattevakter. 1-2 stillinger vil være fra juni til sesongslutt 30. september, men etter skoleferien blir det færre vakter. 1 av stillingene vil være kun i juli. Hovedsesong i skoleferien.

 

Resepsjon
Resepsjonistene på Norsjø Hotell må være allsidige. De er frontlinja mot gjestene på telefon, epost og i resepsjon. De betjener også bar, og hjelper til i servering til alle måltider. Resepsjonistene har ansvar for informasjonsflyten på hotellet.

Oppgaver:
– Resepsjonsoppgaver
– Booking
– Kontoroppgaver
– Bar
– Servering
– Salg og oppfølging av lobbybutikk med lokale produkter fra Fruktbygda
– Informasjon til renhold, kjøkken, servering og MS Telemarken

Våre resepsjonister jobber skift. Første og/eller andrevakt. Kan også kombineres med natt om det er ønskelig. Hovedsesong fra 18.6 til 15.8. Vi trenger også noen som kan jobbe tidligere i juni og t.o.m. 30. september. Fast turnus i hovedsesong, vaktene utenom hovedsesong, vil variere etter belegg på hotellet.

 

Servering
Servitørene på Norsjø Hotell har en allsidig jobb. Fra rene frokostvakter til bar/servering på kveldstid. Servering i selskaper, rydding av møterom når vi har det. Fordi vaktene er så ulike, trenger vi mange nye servitører for sesongen. Erfaring er ønskelig, men ikke nødvendig, da du sjeldent jobber alene.

Oppgaver:
– Frokostservering
– Lunsjservering
– Middagsservering
– Bar
– Oppvask
– Oppdekking
– Renhold av lokaler for servering
– Selskapsservering som konfirmasjoner, bryllup og andre typer selskap

I hovedsesongen (18.6 – 15.8) vil det bli satt opp en fast turnus. I før- og ettersesong blir det mer varierte vakter etter belegg på hotellet.

 

Renhold
Vi trenger flinke renholdere til rom og fellesarealer på hotellet. Vi har fokus på at det skal være rent hos oss, og ser på renhold som noe av det viktigste vi gjør.

Oppgaver
– Renhold av rom
– Renhold av fellesareal på hotellet

Noen av vaktene kan kombineres med frokostvakter i servering. Dvs at man f.eks jobber 8 – 10.30 i servering, så går over på rom resten av vakten.
Vi trenger først og fremst renholdere i hovedsesong 18.6 – 15.8, noen flere kun for juli. Det er mulig for ekstravakter ved travle perioder før- og etter sesong også.

Kokker
Vi søker etter ferievikarer og sesongarbeider til kjøkkenet på hotellet. I hovedsesong er det hovedsakelig frokost, men også noen lunsjer og middager. I før- og ettersesong er det alle måltider, men vaktene blir satt opp etter belegg på hotellet. Vårt kjøkken har fokus på smaker fra Fruktbygda.

På Norsjø har vi et internasjonalt miljø, men hovedspråket er norsk. Vi ønsker i hovedsak deg som ser for deg å jobbe hos oss flere sesonger.

Send en e-post med søknad til post@norsjohotell.no så fort som mulig.
Har du spørsmål, kan du sende epost eller ringe 35 95 50 00. Telefonen svares hovedsakelig hverdager på dagtid.

Håper å høre fra deg!

Kaia Hagen
Vertinne