Selskap

Har du noe å feire? Planlegger du en sammenkomst for firmaet? Eller ønsker du bare å komme ut av huset for en annerledes lunsj eller middag?

Fra 1.mai til 30. september tar vi imot selskaper, for minimum 10 personer og oppover. Vi har fleksible lokaler inkludert en passasjerbåt som kan dekkes opp til selskap i ulike størrelser. Vi hjelper deg med å planlegge meny med mat og drikke, bordoppsett og alt som hører med. I disse Covid-19 tider følger vi lokale og nasjonale retningslinjer for smittevern. Det skal være trygt å komme til oss.

Norsjø Hotell er så heldig å ha en fantastisk plassering midt i Fruktbygda. Vi serverer derfor mat med smaker vi finner i området rundt oss, og med innslag av produkter fra de utrolig flinke produsentene i Fruktbygda.

Vi leverer også catering, for de som ønsker å spise maten vår et annet sted. Så skal du arrangere noe i nærheten av Akkerhaugen, Bø i Telemark, Gvarv, Notodden, Lunde, Ulefoss eller Seljord, så kan et samarbeid med Norsjø Hotell være et flott alternativ.

Ta kontakt med oss for et tilbud eller bestilling: post@norsjohotell.no eller ring 35 95 50 00


VÅR FILOSOFI

Les Mer

SELSKAPER

Menyer og priser til de ulike selskapene vi tilbyr

Les Mer

RESTAURANT

Les Mer

MS TELEMARKEN

Les Mer

CATERING

Les Mer

Liste med ting du kan gjøre og oppleve i regionen

UNDERSIDE 6

Tekst til kortet her

Les Mer


Flere turforslag i Midt Telemark

Ønsker du mer informasjon om turmulighetene og andre aktiviteter i Midt Telemark? På Visitbø sin side finner du flere turforslag, informasjon om overnatting og både sommer- og vinteraktiviteter i regionen

Gå til Visit Bø