Overnatting


Ønsker du å oppleve Telemarkskanalen, Fruktbygda eller Bø Sommarland?

Norsjø Hotell ligger vakkert til med utsikt over Norsjø, midt i Fruktbygda. Hotellet ligger i nærheten av Bø Sommarland. Vi har gangavstand til Telemarkskanalen, hvor kanalbåten M/S Telemarken går i rute i høysesongen.

Hotellet har 38 rom og en maksimal kapasitet på opp mot 100 senger. Vi kan tilby enkeltrom, dobbeltrom, twin-rom, familierom og familiesuiter med to soverom og to bad. Noen av rommene har egen balkong, flere har flott utsikt over Norsjø. De fleste dobbeltrommene har plass til ekstraseng. Vi har fire rom som er rullestolvennlige. Ingen av rommene våre er helt like, alle har litt ulik størrelse og utforming. Rommene befinner seg i andre og tredje etasje, med tilgang via heis og trapp.

Vær klar over at en del av rommene har behov for oppgraderinger for å komme opp til den standarden man kanskje forventer av hotellrom i 2023. Men rommene er rene, sengene er gode, dusjene er nye, utsikten er enorm, og vertskapet vil gjøre sitt ytterste for at du skal trives!

DOBBELTROM

Les Mer

ENKELTROM

Les Mer

FAMILIEROM

Les Mer


Flere turforslag i Midt Telemark

Ønsker du mer informasjon om turmulighetene og andre aktiviteter i Midt Telemark? På Visitbø sin side finner du flere turforslag, informasjon om overnatting og både sommer- og vinteraktiviteter i regionen

Gå til Visit Bø