Overnatting

Ønsker du å oppleve Telemarkskanalen, Fruktbygda eller Bø Sommarland?


Norsjø Hotell ligger vakkert til med utsikt over Norsjø, midt i Fruktbygda. Hotellet ligger i nærheten av Bø Sommarland i Telemark og Notodden. Vi har gåavstand til Norsjø og Telemarkskanalen hvor vår egen kanalbåt går i rute i høysesong, og gåavstand fra Norsjø Ferieland med Norsjø Kabelpark, lekeapparater, strand og restaurant Svilla.

Norsjø Hotell har 38 rom inne på hovedhuset og 14 rom fordelt på to anneks (Villa Sanden og Thoras hus), totalt 52 rom. Vi har 9 rom som kun er enkeltrom, resten av rommene er dobbeltrom /twin rom, hvor flere av rommene har plass til 1 til 2 ekstrasenger. Vi har 4 rom som er rullestolvennlige. Ingen av rommene våre er helt like, men har litt ulik størrelse og utforming. På hovedhuset er rommene i andre og tredje etasje, med heis og/eller trapp fra lobby.

I tillegg til hotellet har vi campinghytter på Norsjø Ferieland, bare 1 km fra hotellet. Så for større arrangementer kan vi huse opptil 140 mennesker fordelt på hotellrom og hytter

STANDARD DOBBELTROM

Vi har 17 vanlige dobbeltrom. Kun plass til 2 senger.

Les Mer

STANDARD ENKELTROM

Enkeltrom med 1 seng på rommet. Ikke plass til flere senger. 

Les Mer

DOBBELTROM MED PLASS TIL EKSTRASENGER

Dette er dobbeltrom hvor det er fysisk plass til å sette inn noen ekstrasenger

Les Mer

VILLA SANDEN

Ekstern eldre bygning med 10 rom. Alle har egne bad og toalett. Ingen fellesrom.

Les Mer

THORAS HUS

Ekstern eldre bygning med 4 rom. Alle med egne bad.

Les Mer

Liste med ting du kan gjøre og oppleve i regionen

UNDERSIDE 6

Tekst til kortet her

Les Mer

Covid-19

Alle rom blir vasket etter avreise. Vi vasker godt, og alle overflater blir sprayet med antibac. Vi går ikke inn på rommene etter at gjester har sjekket inn. Så om man bor i flere netter, ønsker å skifte håndklær, tømme søppel o.l. må dette legges utenfor døren, og vi bytter ut til rent.

Vi har innsjekk fra kl 15.00 og utsjekk innen kl 11.00. Tiden fra 11 – 15 trenger vi til å gjøre rent, og gi gjestene et trygt opphold.


Flere turforslag i Midt Telemark

Ønsker du mer informasjon om turmulighetene og andre aktiviteter i Midt Telemark? På Visitbø sin side finner du flere turforslag, informasjon om overnatting og både sommer- og vinteraktiviteter i regionen

Gå til Visit Bø