Om oss

Norsjø Hotell i dag


Norsjø Hotell drives av Norsjø Ferieland AS som setter sitt tydelige preg på lille vakre Akkerhaugen. Selskapet driver Norsjø Ferieland (campingresort), Norsjø Hotell, Norsjø Kabelpark og M/S Telemarken som er passasjer- og charterbåt på Telemarkskanalen.

På Norsjø Hotell møter du Vertskapet Kaia og Vebjørn Hagen som er deleiere i Norsjø Ferieland AS. Vi har vært gift i 20 år, så vi kjenner hverandre godt. Vi synes det er veldig spennende å drive et hotell sammen. Begge elsker reiselivet både selv som reisende og tilretteleggere for opplevelser for andre. Vi håper og tror at stadig oppfyll av inspirasjon kombinert med mer enn 15 års bransjeerfaring kaster av seg detaljer du setter pris på som gjest på hotellet.

Heldigvis er det ikke bare Kaia og Vebjørn som jobber på hotellet. Vi har et fantastisk team sammen med oss! Mennesker fra inn og utland, som alle har noe ved seg – de er genuint flotte og hyggelige mennesker, som jobber med oss fordi de liker å gi gjestene våre gode opplevelser. Om du har tid så anbefaler jeg deg å kikke på historiene om menneskene bak – det er «feelgood» lesing.
Vi vil at det å komme til Norsjø Hotell skal føles litt som å komme hjem til oss. Vi ønsker at alle skal føle seg velkommen, og det skal være hyggelig og avslappende for gjestene våre.

Vårt motto er «litt lørdag hver dag»!
Har du lyst til å besøke oss?

Ta kontakt på telefon 35 95 50 00, epost post@norsjohotell.no eller book direkte her på siden.

MENNESKENE BAK

Les Mer

KONTAKINFORMASJON

Les Mer

FRUKTBYGDA

Les Mer

HISTORIEN

Les Mer

HANEN

Norsjø Hotell er medlemmer av Hanen. Vi har fokus på lokalprodusert mat og drikke fra Fruktbygda.

Les Mer

PERSONVERN

Les Mer

Liste med ting du kan gjøre og oppleve i regionen

BÆREKRAFT OG MILJØ

Norsjø Hotell er opptatt av miljøet rundt oss, våre ansatte, og at alle gjester føler seg like velkomne hos oss.

Les Mer


Flere turforslag i Midt Telemark

Ønsker du mer informasjon om turmulighetene og andre aktiviteter i Midt Telemark? På Visitbø sin side finner du flere turforslag, informasjon om overnatting og både sommer- og vinteraktiviteter i regionen

Gå til Visit Bø