Om Norsjø Hotell


Vi har i 2022 og 2023 beveget seg noen små skritt i en ny retning.

Norsjø Hotell har tradisjonelt sett vært et godt etablert sommer, kurs- og konferansehotell, hvor Telemarkskanalen og Fruktbygda har hatt tydelige koblinger til primærproduktet gjennom smaker og opplevelser.

I forbindelse med at det i 2022 kom nye drivere inn på hotellet, har det blitt gjort noen grep. Mye av det tradisjonelle er ivaretatt, med et fortsatt sterkt fokus på alle kvalitetene, opplevelsene og smakene området har å by på. I tillegg har vi gjort en del oppgraderinger av det visuelle uttrykket, fasilitetene og tilbudet på hotellet. Vi håper at de endringene vi nå kan presentere faller i smak og blir godt mottatt!

Norsjø Hotell anno 2023

Før inneværende sesong har vi satt alle kluter til for å gi Norsjø Hotell et realt løft. Målet er at hotellet over de neste årene skal få komme opp til dagens standard. Her kan du se litt hva vi har rukket til nå.

Les Mer

E-sport

Vi har gått sammen med Sauherad IL og etablert e-sportsenter på hotellet. Bor det en gamer i deg?

Les Mer

Grillbuffet

Vi har "importert" en familie på fire fra Australia for å drive hotellet sammen med oss. Med på lasset fikk vi en over middels dyktig grillmaster.

Les Mer

Café- og bakeriutsalg

Da én av de nye driverne har bakgrunn fra café- og bakeridrift, var det naturlig å etablere dette også på hotellet. Tilbudet er åpent for alle!

Les Mer


Flere turforslag i Midt Telemark

Ønsker du mer informasjon om turmulighetene og andre aktiviteter i Midt Telemark? På Visitbø sin side finner du flere turforslag, informasjon om overnatting og både sommer- og vinteraktiviteter i regionen

Gå til Visit Bø