Våre møterom

Norsjø Hotell har 2 store møterom som begge passer godt til konferanser. De store rommene kan også fint deles opp i mindre rom med skillevegger. I tillegg har vi 3 mindre møterom som kan brukes for grupper fra 5 – 20 personer. 

Alle våre rom er fleksible, og de fleste har flere bruksområder. De 2 store rommene er handicapvennlige, og har enten rampe eller ikke dørkarmer i det hele tatt.

Vårt største møterom er Festsalen i underetasjen vår. Det tar fint 70 – 80 personer i klasseromsoppsett, og opptil 100 i kinooppsett.
I hovedetasjen har vi salongen, som kan brukes enten som et mindre rom, eller åpnes å ha plass til ca 60 personer i klasseromsoppsett.   

Covid-19
Med 1m avstand mellom alle stoler, har vi en maks kapasitet på 44 personer (i vårt største møterom), hvis alle skal ha eget bord.

I hovedetasjen har vi også dansegulvet som kan romme opptil 15 personer, og vinterhagen hvor vi kan ha 20 personer på langbord. Passer godt til styremøter.

I 4.etg har vi det vi kaller loftet. Dette møterommet egner seg godt til styremøter og mindre møter for alt fra 5 til 15 personer rundt et langbord. Vår 4.etg har kun ankomst via trapp og er dermed ikke egnet for rullestolbrukere eller andre som er dårlig til bens.

Vi gjør klar våre møterom med penn og papir, tilgjengelig vann og kaffe. For teknisk utstyr se her.

 • Festsalen i underetasjen satt opp til ca 40 personer

  Festsalen satt opp til ca 40 pers i klasseromsoppsett. Noter god plass bak, med mulighet til kafebord eller flere rader med bord.

 • Nysalongen satt opp i klasseromsoppsett

  Nysalongen i hovedetasjen satt opp i klasseromsoppsett til ca 30 personer. Muligheter til å ta bort salongbordene bak og lage mye større klasseromsoppsett.

 • Nysalongen satt opp i U-bordsoppsett

  Nysalongen satt opp til U-bordsoppsett. Lukker skyvedøra bak, og man har et mindre og intimt møterom.

 • Nysalonge i u-bord, annen vinkel

  Nysalonge i u-bord, annen vinkel. Her ser man mulighet for å evt åpne inn til Vinterhagen ved siden av.

 • Eplemost på terrassen

  Norsjø har en nydelig terrasse som passer perfekt for pauser med eplemost