Grupper og events


Vi har lang erfaring i å skreddersy opphold for våre gjester. Vi har fleksible møterom og andre lokaler for ulike typer arrangementer, og tilpasser tidspunktene for måltidene etter det gjestene ønsker. 

Norsjø Hotell er eid av Norsjø Ferieland, og under samme paraply har vi kanalbåten MS Telemarken. I tillegg er vår fantastiske plassering midt i Fruktbygda perfekt for ulike arrangementer.

Ta kontakt med oss på post@norsjohotell.no eller telefon 35 95 5000 for et tilbud eller hjelp med planleggingen.

På hotellet har vi 38 rom inne på hovedhuset, i tillegg 14 rom fordelt på 2 anneks. Totalt 52 rom. I tillegg har vi 17 hytter på Norsjø Ferieland vi kan supplere med om vi trenger større romkapasitet.   

I sommerhalvåret kombinerer vi gjerne konferanser med en ettermiddagstur på Norsjø med MS Telemarken. Vi har god kontakt med produsenter og leverandører i Fruktbygda, og vi kan tilby smaking av ulike fruktmoster, øl eller vin på huset eller ute hos produsenten. Eller kanskje du eller andre i firmaet ønsker å prøve dere i kabelbanen på Norsjø Ferieland?

Med vår fantastiske plassering bruker vi smaker fra lokalområdet i maten vår. Vi er stolte av å være fruktbygdahotellet, og ønsker at du som gjest skal oppleve det når du er hos oss.

 • Festsalen i underetasjen satt opp til ca 40 personer

  Festsalen satt opp til ca 40 pers i klasseromsoppsett. Noter god plass bak, med mulighet til kafebord eller flere rader med bord.

 • MS Telemarken

  MS Telemarken kjørende på Norsjø.

 • Eplemostsmaking og vandring i frukthager

  Eplemostsmaking og vandring i frukthager

 • Norsjø Kabelpark

  Kanskje du eller andre i firmaet ønsker å prøve kabelbanen på Norsjø Ferieland