Visit Bø Norsjø Ferieland Norsjø Kabelpark

Våre arrangerte Julebord

Norsjø Hotell arrangerer i år en laaang weekend med Julebord 28. nov - 2. des. 

Da serverer vi vår store Julebuffét i hovedetasjen og spiller opp til dans med det lokale bandet Trees Burning i underetasjen. Dette blir festkvelder du ikke vil gå glipp av. Disse kveldene (onsdag, torsdag, fredag og lørdag) tar vi bestillinger fra individuelle, mindre grupper og større grupper. Bestill bord tidlig for disse kveldene fylles opp. Søndag er det vårt tradisjonsfyldte Familiejulebord kl. 14. I tillegg har vi et Woodstockvorspiel 24. november med julebuffet som er åpent for individuelle og små grupper.

24. November: Woodstock vorspiel

Akkerhaugen Rocksamfunn setter opp sin mye omtalte Woodstock-konsert som alle dere som ikke var på Telemarkfestivalen 2018 foreløpig har gått glipp av. Ikke la det skje igjen. Et knippe fantastisk musikere og vokalister leverer sin tolkning av sanger fra Woodstockfestivalen. Konserten begynner kl. 22 på Stasjonen, Akkerhaugen Rocksamfunn sitt lokale, som ligger 2 minutters gange fra hotellet. Norsjø Hotell kjører Woodstock vorspiel med varm julebuffet og dessertbuffet med Woodstockmusikk i bakgrunnen kl. 19-21. Pris kr. 395,-. Husk å bestille bord. 

28. nov - 2. des: Langweekend

Vi kjører god, gammeldags hotelljulebord festkvelder onsdag 28.nov., torsdag 29.nov., fredag 30.nov. og lørdag 1.des. Det blir liv og røre over to plan. I hovedetasjen serverer vi vår store julebuffet kl. 19 og kl. 21.30 braker det løs i underetasjen med det lokale bandet Trees Burning som er eksperter på å dra opp stemningen. Da får du anledning til å trimme dansefoten. Pris disse kveldene er kr. 595,- pr. person. Gunstig overnattingspakker med Julebuffet og Julefrokost kr. 990,- pr. person i dobbeltrom enkeltromstillegg kr. 200,-. Bestill i god tid.

Trees Burning

Trees Burning er en trio som leverer svingende god dansemusikk og «lyarmusikk» av topp kvalitet. Stort sett coverlåter av typen blues, roots og country fra the promised land, men også egne produksjoner. Trioen spiller et tradisjonsrikt oppsett med trommer, bass, orgel/piano og gitar/diverse strengeinstrumenter. Navnet Trees Burning spiller på det faktum at trioen er «hel ved» og ikkje bruker flere elektroniske hjelpemidler enn høyst nødvendig. Alt du hører spilles der og da, med grunnlag i hundre års samla erfaring.

Persongalleriet:
I fronten står Trond Ytterbø, gitar- og vokalutøver med lang fartstid fra Notodden Bluesband og en haug med andre musikalske sammensetninger.

Trommene forvaltes forskriftsmessig av Jan Sigurd Pettersen, mangeårig kollega med Trond i NBB og mange andre sammenhenger.

Tangentmann i denne trioen er Bjørn Rugaas, som ved denne anledningen også synger og basser i tillegg til å spille piano/orgel.

2. desember: Familiejulebord

Søndag 2. desember har vi vårt tradisjonelle Familiejulebord kl. 14. Da kan du og din familie nyte vår rike buffét og få i gang julestemningen. Pris kr. 495,- pr. person for voksne, kr. 0,- barn 0-4 år og kr. 248,- for barn 4-12 år. Husk bordbestilling.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.