Visit Bø Norsjø Ferieland Norsjø Kabelpark

Turoperatører

Norsjø Hotell samarbeider med en lang rekke turoperatører om opplevelser i vårt område. Vår spesialitet er opplevelser på Telemarkskanalen og Fruktbygda som er et nettverk av gjestfrie prisbelønte produsenter av mat og drikke i vårt område. Vi samarbeider tett med alle store attraksjoner i Telemark. Dette gjør at vi enkelt kan sette sammen turer og opplevelser for dine grupper med hotellet som base. Hotellet er kjent for hyggelig atmosfære i flotte omgivelser og god mat.

Norsjø Hotell og M/S Telemarken er en super kombinasjon for deg som vil oppleve Telemarkskanalen. Mange velger vår tur på grunn av enkelheten og lengden på turen. Du starter turen fra Norsjø Hotell og ender tilbake på hotellet ca. 4,5 timer senere. Vi er et meget familievennlig alternativ. Du velger mellom tre alternativer. Båten går fra Akkerhaugen tur/retur til Lunde. Du kjører enten buss fra hotellet til Lunde og blir med båten tilbake, tar båten til Lunde med buss tilbake eller kjører båten tur/retur. 

M/S Telemarken med avreise fra Norsjø Hotell

Båten reiser fra Akkerhaugen 09.45 og Norsjø Ferieland kl.09.50. Ca. kl. 11 er den på Ulefoss, og kl. 13.30 regnes ankomst Lunde. M/S Telemarken passerer på denne ferden ikke mindre enn 11 slusekammer. Å legge ut på en slik kanalferd er virkelig et eventyr! Det er levende kulturhistorie fra gamle dager. I noen sluser kan du se hvordan de åpner slusene på samme måte som for over 100 år siden. I vakker natur går ferden gjennom nesten hele Telemark fylke. Båten har plass til 140 passasjerer og serverer så vel varme retter som smørbrød, kaker, mineralvann, øl og vin.

Bestill overnatting og billetter

Norsjø Hotell ligger på vakre Akkerhaugen 1 km fra Norsjø Ferieland som er byr på masse aktiviteter for barn. 

Mer informasjon om Telemarkskanalen

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.